• Etusivu
  • Uutiset
  • Ihmiset
  • Yritykset
  • Tapahtumat
  • Ykkösjuttu
  • Blogit
  • Yrityksille

mediaoulu.fi

Kaupunkilehti verkossa

You are here: Home / Yritykset / Euroopan paras hodari?

Euroopan paras hodari?

30.10.2015 - Hannele Lamusuo

hodari11

 

Mediaoulu testasi uuden Tullin Baarin hot dogin, jota myymäläpäällikkö Atro Erhamo kehuu Euroopan parhaaksi. Testaajien makunystyröitä hodari kutkutti ja tuote sai huimat kiitokset.

– Rehellisesti voisin sanoa, että tämä ei ole vain Euroopan, vaan maailman paras. Tämä voittaa kaikki muut sata-nolla. En pysty sanomaan, mikä osa tästä hodarista on parasta. Kokonaisuus vain on erittäin hyvä, myhäilee Robin Vasara-Hammare.

 

Timo Kainua pyyhkii suupieliään hodarin jäljiltä tyytyväisenä.

– Paras hodari, jonka koskaan olen syönyt. Majoneesi oli aivan erinomaista. Kokokin oli mainio, varsinkin kun sitä vertaa niihin mitä Oulusta yleensä saa. Maistui loistavalta.

Robin kiitteli niin ikään kokoa.

– On tämä niin reilun kokoinen, että riittää lounaaksikin. Tänne tulen toistekin.

Molemmat miehet kehuvat jenkkityylisen hodarin majoneesia, josta on saatavana useampi eri maku.

– Tuoreus maistuu majoneesissa ja tuntuu sämpylässä.

 

hodari4

Testiryhmä Robin Vasara-Hammare (vas.) ja Timo Kainua valmiina maistamaan. Hyvältä näyttää….

 

Robin on kokenut hot dogin asiantuntija. Vuosi sitten Ouluun muuttanut mies on kiertänyt maailmaa ja asunut muun muassa USAssa, Ruotsissa ja Norjassa. Näissä maissa hodarilla on kysyntää.

– Jotkut jenkkilässä saamani hodarit pääsevät aika lähelle tätä tuotetta. Ruotsalaiset ja etenkin norjalaiset ovat todellista hodarikansaa, ja näissä maissa tarjonta on aivan toista luokkaa kuin Suomessa. Norjassa tämä tuote olisi myyntimenestys, hän hihkaisee.

Timoon teki vaikutuksen myös Tullin Baarin ystävällinen ja asiantunteva palvelu.

 

hodari2

22 sentin sämpylä ja 25 sentin nakki kera majoneesin, salaatin ja sipulin.

Vaikka Tullin Baarin hodari ei olisikaan Euroopan paras, on se ainakin Oulun paikallisin, todellinen lähiruokatuote. 22-senttinen sämpylä tulee Huovisen leipomosta ja 25-senttinen ja 100-grammainen nakki Viskaalilta.

– Kun aloimme miettiä, mikä olisi meidän ruokatuotteemme ja miten voisimme sen avulla erottua, päädyimme hot dogiin, joka olisi kaikilta osin tuore. Tuoreuden takaa se, että raaka-aineet ovat läheltä, Erhamo kertoo.

 

Tullin Baarin muhkeaan hodariin kuuluu perustuotteen lisäksi majoneesi, kuivattu sipuli ja coleslaw-salaatti.

– Majoneesi ja salaatti tehdään omalla reseptilla. Reseptin pidämme visusti salassa. Sen verran siitä voi paljastaa, että sen on meille luonut huippukokki, Ernamo sanoo.

Makuelämys on toisenlainen kuin ketjujen hodaritarjonnassa on tottunut. Sämpylä rapsahtaa pehmeästi ja nakki napsahtaa mukavasti hampaissa.

Majoneesin ja salaatin maukas yhdistelmä viipyilee makunystyröissä vielä senkin jälkeen, kun ruokaelämys on ohi.

 

hodari3

… ja maistuu.

Uusi yrittäjä avasi Tullin Baarin reilu kuukausi sitten. Perinteisen ja oululaisten tunteman Limingantullin huoltoaseman baarin olemus ja perinteet haluttiin säilyttää, vaikka ST1-bensanmyynti ei enää millään lailla kuulu uudelle yrittäjälle.

– Nimikin valikoitui historiasta, tällä paikalla on aina puhekielessä ollut nimiä, jotka viittaavat perinteiseen huoltsikan kahvioon.

Atro Ernamo on niin tyytyväinen muutamia vuosia tuotekehitetyn, mutta nyt viimeisen päälle valmiiseen delin ruokatuotteeseen, että hän antaa hodarille sataprosenttisen tyytyväisyystakuun.

Jos maku ei miellytä, rahansa saa takaisin.

– Palautetta ei ole vielä kertynyt paljon, ei varsinkaan kielteistä palautetta. Mutta kyllä tätä kehtaa parhaana mainostaa, on se vaan niin hyvää, myymäläpäällikkö hehkuttaa vielä kerran.

Tullin Baarin hodari maksaa 4,90 euroa.

 

 

Share

Filed Under: Yritykset Tagged With: Atro Erhamo, baari, deli, hodari, hot dog, huoltoasema, lähiruoka, Limingantulli, pikaruoka, ruoka, Tulli Baari

Luetuimmat

  • S-market Tuira avaaa torstaina klo 10
  • Jäsenkorjaajan apua haetaan kaukaakin
  • Kisut sulattivat motoristien sydämet
  • Velomobiili kääntää päät
  • Hermoradoille hoitoa lempein käsin

Näitä suosittelemme

Saunalautalla vieraista tulee tuttuja

Sähköpyörätuolilla Oulusta Lissaboniin

Kevätideoita kotiin Stokkan Vintiltä

Galleria Harmaja asettui Pikisaareen

Asuntopolitiikka kaipaa ruotimista

Blogit

It-blogi: Perässä tullaan

Maailman ongelma ovat olleet varakkaat ihmiset ja heidän elintapansa. Mitä … Lue lisää...

Blogi: Kemikaaliton elämä alkaa vesipesusta

Havahduin heinäkuun puolella siihen, että olen elämäni aikana lätrännyt melko … Lue lisää...

Blogi: Luottamusta ja intoa harjoittelusta

  Olin henkisesti valmistautunut yksitoikkoiseen kesään ja … Lue lisää...

Kotoilublogi: Monikäyttöiset puujakkarat

  Kuusamossa asuessani kämppikselläni oli pihalla kaksi simppeliä … Lue lisää...

Tuomariblogi: Pelipäivänä

Olen lukenut ja kuullut pelaajien pelipäivästä. Näihin sisältyvät aamutreenit, … Lue lisää...

Tapahtumia

Huikeita näyttelyitä taidemuseossa 2018

Koko perheen joulupolku Hupisaarilla 

100-vuotisjuhla näkyy ja kuuluu

Vanhan ajan markkinat taas Oulunsalossa

Pohjoisen suurinvestoinnit tarvitsevat maarakennusvoimaa

Makuupussi mukaan ja yöksi kirkkoon

Kategoriat

  • Blogit
  • Ihmiset
  • Tapahtumat
  • Uutiset
  • Ykkösjuttu
  • Yleinen
  • Yritykset

Haku

Yhteystiedot

toimitus@mediaoulu.fi mirja@mediaoulu.fi hannele@mediaoulu.fi

Olemme myös

Twitterissä, Instagram ja Facebookissa

Tule mukaan tekemään verkkolehteä!

Voit olla mukana uuden verkkojulkaisun sisällön luomisessa. Lähetä kuva, video tai teksti haluamastasi aiheesta! Kerro mikä sinua kiinnostaa ja millaisia juttuja verkkolehdessä pitäisi olla! Anna palautetta!

· Copyright Mediaoulu 2015 ·